Etek Modelleri



Etek

Bir eteğin kadına verdiği feminen havayı herhalde hiçbir giysi verememektedir. Kadınsı çizgilerin en belirgin temsilcisi olan etekler her zaman hanımların gözdesi olmuştur. Gömlek, tişört, hırka veya sweatlerle kombine edilen etek modelleri, birbirinden şık ve alımlı renk ve kesimleri ile her zevke hitap etmektedir. Sezonun en gözde etek modellerini bulacağınız sitemizde iş ortamından günlük kullanıma kadar her modeli bulabilirsiniz. Eteklerinizi şık bir ayakkabı veya çizme ile tamamlayabilir, fiziğinize uygun bir tasarımla her zaman şık ve alımlı olabilirsiniz. Etek modellerinde oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan firmamızın son moda etek çeşitlerini çok beğeneceksiniz.






Etek Modelleri
Etek modelleri arasında her kesime hitap eden onlarca model sizleri beklemektedir. Uzun, kısa, ekose, kloş, pantolon etek, pileli ve daha birçok model her zevke hitap etmektedir. Düz ve desenli etek modelleri yanında fermuarlı ve yırtmaçlı modellerle gece gündüz en şık hanım siz olacaksınız. Kadife veya dantelli eteklerle en özel davetlere damga vuracak, çıt-çıtlı kısa süet eteklerle güzelliğinizi ortaya koyacaksınız.
Fiziğine güvenen hanımların tercihi olan kalem eteklerde renk ve tasarım bakımından en güzel etekler sizleri beklemektedir. Asimetrik veya ekose eteklerden hoşlanıyorsanız sizler için de çok güzel eteklerimiz var. Püsküllü eteklerle tüm dikkatleri üzerinize toplayacak, cepli eteklerle kullanım rahatlığı yaşayacaksınız. Garnili balık eteklerle ise düğün ve davetlerin en şık kadını siz olacaksınız.

Yorumlar

Popüler Yayınlar