Kadın Triko Modelleri







Kadın Triko

Soğuk kış günlerinin en çok rağbet gören giysilerinden olan trikolar, rengârenk çeşitleri ile her kadının gardırobunda yerini almıştır. Kadın triko çeşitleri olarak son moda ürünlere sahip olan web sitemiz, birbirinden alımlı tasarımları ile kadınları seçim yapmakta zorlamaktadır.
Bu sezonun modası olan trikolardan her bir triko çeşidini bulabilir, zevkinize uygun bir veya birkaçını en ekonomik fiyatlarla satın alabilirsiniz. Hem sıcak tutması hem de şık ve zarif olması ile trikolar çok talep gören ürünlerdir. Pantolon, etek ve taytlarla kombine edilmekte, rahatlığı ve zarafeti ile şıklığınızı tamamlamaktadır. Mevsim geçişlerinde de giyebileceğiniz modellerimizi çok beğeneceksiniz. Özellikle yaka ve omuz detayları modanın son çizgilerini yansıtmaktadır.

Kadın Triko Çeşitleri

Trikoda göz alıcı renk ve desenleri ile en güzel modelleri bulacağınız sitemizde, kendi tarzınıza uygun birçok ürün bulacaksınız. Kadın triko çeşitleri olarak aradığınız tüm tasarımları bulacak, İspanyol kol boğazlı ve fırfırlı olanlardan gül kabartmalılara, V yakalı modellerden tam balıkçı yakalara kadar tüm çeşitler sitemizdedir. İster cepli veya bisiklet yaka olanı seçin, ister yarım balıkçı veya merdiven yakalı trikolardan birini seçin, en şık ve en alımlı kadın siz olacaksınız.
Fırfırlı ve omzu açık bir triko ile dikkatleri üzerinize çekecek, tam balıkçı ve uzun trikolarla hiç üşümeyeceksiniz. Taşlı giysilerden hoşlanıyorsanız rengârenk yaka taşlı detayları ile trikolar sizleri beklemektedir. Yarasa kol ve şardonlu modellerimiz de görülmeye değerdir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar